A parlagfűirtás menete

Ha az ön birtokában, használatában is van zöldterület, amin nőnek mindenféle beazonosíthatatlan gazok, akkor önnek valószínűleg szüksége van a szolgáltatásainkra. Már csak akkor persze, ha gyorsan, profi módon, profi eszközökkel és kevés zűrzavarral szeretné rendbetetetni az érintett területet.

 

Árajánlat, bővebb információ: Németh Gergely 06 20 284 4051

 

Ha derékig vagy afölé érő gyomokat lát, azonnal keressen minket telefonon munkaidőben, vagy kérjen visszahívást emailben!

 

Árajánlatot az állapot, fertőzöttség, terep felmérése után tudunk adni, mivel minden megbízás és helyzet egyedi.

 

Meg fogjuk kérdezni öntől, hogy hol található a terület pontosan, és hogy van-e valami speciális megközelítési útvonal. Budapesten és környékén a kiszállás, sőt a felmérés is ingyenes.
A parlagfűirtást gépek segítségével, környezetbarát módon végezzük. A nyesedéket elszállítjuk, a parlagfű irtása a legmagasabb szakmai színvonalon, a lehető legrövidebb idő alatt történik.

 

Nem érdemes sokáig halogatnia probléma megoldását, hiszen minél közelebb vagyunk a június végi határidőhöz, annál több a munka!

 

Ha a parlagfű irtása nem az egyetlen megoldandó feladat a területen, akkor igény szerint arra is adunk ajánlatot, hiszen parlagfűszezonon kívül fakivágással, bozótirtással, fűkaszálással, a zöldterületgondozás minden olyan formájával foglalkozunk, amelyhez megfelelő gépek és megfelelő emberek kellenek.